Købeliste #4 – April

Categories Ikke kategoriseret, Nøjsomhed

April har været præget af meget lidt indkøb. Vi har faktisk kun haft pungen fremme for at købe sager ved et enkelt tilfælde, og det var en søndag hvor vi kørte i byggemarkeder og fik sager til haven. Det hele blev købt med gavekort, vi har fået i julegave. Derudover er det blevet til en ebay-bestilling og et minde-køb. Man kan godt se, at min garderobe er fuldt funktionsdygtig, og at specialeskrivningen ikke giver mig plads til tilfældige ture i byen. Eller også er jeg måske bare blevet bedre til at overveje mine indkøb.

I april har jeg købt:

  • Et bålfad og en grillstarter, købt for pengene på et gavekort, vi fik i julegave
  • 4 pallerammer i varmebehandlet fyr, lavet til at der kan dyrkes fødevarer i dem. Også købt for julegave-penge.
  • 3 spejder-mugs med logo fra påskens kursus – de er praktiske, men falder helt sikkert også ind under kategorien af minder, der betyder meget for os at have.
  • 100 knapper og 2 beskyttelsesglas på ebay. Det er gået op for mig, at det er mig selv der har glemt at opdatere adressen på ebay siden vi flyttede, så det er grunden til at jeg ikke har modtaget de tidligere bestillinger. Det er altså lidt pinligt..

Desuden er vores liv blevet beriget med nogle lækre bålgryder fra min far, udstyr til linoleums-tryk og en smuk, gammel kande fra et fysiklokale.

I nærmeste fremtid skal vi købe en spade, så havearbejdet bliver lettere, samt skaffe nogle havemøbler.

I april har jeg IKKE købt:

  • Et plantebord til 99 kr – det må simpelthen ikke kunne lade sig gøre at købe et nyt bord til den pris!
  • Kjoler, jeg alligevel ikke har lyst til at have på til det bryllup vi skal til om 3 uger. Men på et eller andet tidspunkt er jeg nødt til at skaffe en kjole, hvad enten det er lånt, lejet eller købt (ny/brugt)
  • Garn – Yes! Ovenikøbet er strikkeglæden fundet frem igen, og jeg har en fin cardigan på pindene.
  • Havebøger – jeg har lånt af en ven i stedet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *