Grøn hverdag #5

Categories Nøjsomhed
  • Endelig har jeg fået taget mig sammen til at få fikset min cykel. Skærmen over kæden knækkede for et par uger siden, og gjorde den umulig at køre på, men nu har jeg endelig været ved cykelhandleren og fået det ordnet med en ny skærm. Det blev dyrt, for han mente også at jeg skulle have skiftet kabler, men det er forhåbentlig en god beslutning på den lange bane. Imens cyklen har været i stykker er jeg gået til uni, arbejde og så videre, så det bliver rart at kunne komme lidt hurtigere rundt igen.
  • Endnu engang har Den sjove Kvickly været udgangspunkt for gode køb. Økologiske speltfras, byhonning fra Frederiksberg og Brønshøj og lækre oste er flyttet ind, til en brøkdel af prisen. Jeg glæder mig til wefood åbner i Aarhus (så overskuddet kan gå til nogen der virkelig har brug for det), men indtil da er jeg meget glad for at jeg kan købe overskudsmad et andet sted.
  • Jeg har fundet en flot kjole i genbrug – jeg tror den bliver god til forårets fester. Der købte jeg også et par sokker strikket i butikken, som gør at jeg skruer lidt mindre op for radiatorerne herhjemme, selvom her er meget fodkoldt.
  • Strikkepindene præges af FRYD-cardiganen, som bliver en fantastisk tilføjelse til garderoben. Jeg har lånt strikkepinde af en veninde, for pind 6 og 7 var (åbenbart) ikke noget jeg selv havde. Det er rart at kunne låne af hinanden, i stedet for at tømme kontoerne og fylde skabene med ting, der meget sjældent bruges.
  • Jeg har fået købt sytråd, der passer i farverne med alle de bukser, der er gået i stykker. Nu skal jeg bare lige have syet dem.. Jeg er simpelthen så træt af at bukser ikke holder mere end MAX et år inden de er misfarvede og sprækker et eller andet sted – både Steffen og jeg er temmeligt frustreret over det for tiden.
  • Et par potter krydderurter fra supermarkedet er blevet pottet om, så nu krydser jeg fingre for at de får lyst at leve lidt længere med ny jord og mere plads.
  • Jeg afholdt mig fra at købe den “burnt caramel latte” fra Starbucks, jeg tidligere havde lyst til, og gik i stedet hjem og lavede en selv. Det blev mindst lige så godt, er økologisk, uden store mængder emballage og koster lige omkring en tiendedel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *