Strik, strik, strik

Categories Mosterkassen, Strik

Jeg er vild med at strikke. Det giver mig en følelse af afslappende produktivitet, hvor jeg både slår hjernen fra, men også får noget fra hånden. På det sidste er det særligt blevet til babystrik. Der er noget særligt ved de små ting, der bliver færdige på ingen tid, og som tjener som de allerbedste barselsgaver, jeg kan komme i tanke om. Siden nytår er følgende derfor kommet af pindene:

 3 stk Little Hannahs Kyse, i variationer. En er strikket efter Rikke’s oprindelige opskrift, en blev ved en fejl lavet med enkelte retriller, og en er lavet med romber strikket efter mønstret på Little Marys Legedragt. Et fint lille projekt, der ikke tager mere end en aften eller to at strikke.

3 styks Elinors Blebukser. En virkelig nem opskrift, der meget hurtigt sidder i fingrene og flyver af pindene. Jeg er meget glad for den ombukkede kant, der får blebuksen til at virke meget færdig.

2 gange Olivias Vest. Endnu en meget simpel opskrift, der kan strikkes stort set uden at man kigger på strikketøjet. Strikket i Blackhill Højlandsuld fra Garnudsalg, som jeg holder meget af.

3.Th af Thea, der engang havde bloggen Vaskavulla. Hun laver heldigvis stadig flotte strikopskrifter til Woolspire, men denne søde babybluse er nu en af mine yndlingsopskrifter, fordi den er så nem at lave om til alt muligt andet.

Rilletrøje med hulsnoninger fra Babystrik på pind 3 af Lene Holme Samsøe. Jeg fik strikket lidt rigeligt løst, så den er blevet større end planlagt, men den lille pige der har fået trøjen bliver nok stor nok til at passe den på et tidspunkt 🙂

De melerede shorts er det eneste, der er strikket af nyindkøbt garn – alt andet er strikket af garn fra lageret. Det er godt at få tømt lidt ud, for så er der jo plads til ny garn og nye projekter.. Lige nu har jeg Ankers dragt på pindene, og garnet er netop ankommet med GLS til at jeg kan gå igang med FNUG.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *