Købeliste #1 – Januar

Categories Nøjsomhed

For at få en fornemmelse for hvad jeg køber på et år, vil jeg prøve at skrive det ned. Det bliver en liste for “blivende” ting – forbrugsvarer som mad, ansigtscreme og elpærer kommer ikke på listen. Selvom krea-dims er lidt en forbrugsvare for mig, bliver de skrevet på listen på højde med andre ting.

  • En morgenkåbe i økologisk bomuld fra Ferm Living. Den er egentlig en julegave, for jeg fik to punge i julegave, så pengene fra byttet af den ene er blevet til en morgenkåbe.
  • En topmadras og to lagner. Vi har byttet seng med min mormor (hun ville gerne have en mindre, vi ville gerne have en der kunne skilles så meget ad at den kunne komme op i soveværelset på det nye hus) Det krævede en ny topmadras og et par nye lagner, som blev købt for penge vi fik i julegave på januarudsalg i JYSK og i IKEA. Begge dele er OEKO-TEX.
  • En “ny” telefon. Købt på DBA, fordi jeg tabte min gamle telefon.
  • En stor glas-krukke med låg fra Søstrene Grene til at lave kombucha i.
  • 4 nøgler garn fra Sandnes – to nøgler Peer Gynt (natur og pudder) og to nøgler Labbegarn (i grå og gråblå-meleret)

Ting jeg ikke købte

  • En kjole fra Ganni. Jeg bestilte den hjem og prøvede den på flere gange, med hensigt at bruge den til et bryllup til foråret. Jeg erkendte dog, at den var lidt for meget guld og alt for arrangement-specifik til at den var værd at bruge 1400 kr på.
  • Meget, meget mere garn end det jeg endte med at købe. Jeg har, efter en lille pause, så absolut genfunden glæden ved at strikke, og med det følger lysten til nyt garn at strikke af. Men, jeg “nøjes” med de fire nye nøgler og alle det lækre garn der er på lageret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *