Grøn hverdag #2

Categories Nøjsomhed

Sidste uge stod på rigtigt meget fødselsdagsfejring, og derfor var det i høj grad en uge med masser af “more is more”-tænkning. Et par nøjsomme vaner har dog også fået lov at fylde!

  • Kagerne til fødselsdagsfejring er lavet med en masse hjemmelavet mascarpone. Den Sjove Kvickly havde stadig fløde på tilbud, så jeg lavede en ny portion tirsdag til venne-fødselsdagen.
  • Jeg har ønsket mig en masse “grønne” ting i fødselsdagsgave, og det betyder at jeg nu er godt kørende med en kompostspand i haven, et gavekort til yndlingsprodukterne fra Melissa hos matas, et oliventræ til haven og gavekort til teateret
  • Efter igen at have fået en telefon, kom jeg i tanke om appen To Good To Go, som lader restauranter og bagere sælge billigt ud efter lukketid. Jeg hentede en pose med rugbrød, grovbrød og kager for 39 kr hos Emmerys. Økologisk, billigt og mod madspild.
  • En dåse kidneybønner blev blændet med solsikkekerner, en rest salsa, hvidløgspulver, olivenolie, salt og peber og er nu et megalækkert spread til brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *