Grøn Hverdag #1

Categories Nøjsomhed

Frugality betyder nøjsomhed, på den positive, stolte, jyske facon, hvor man sætter en ære i at få meget ud af lidt. Jane fra Projecthandmade er en stor inspiration for mig på denne front, og hun laver jævnligt indlæg under overskriften “Frugal Friday”, hvor hun skriver om nøjsomheden i ugens løb. Det inspirerer mig meget, og derfor har jeg lyst til at gøre hende kunsten efter, for at blive mere opmærksom på hvordan jeg får meget ud af lidt.

  • Jeg har købt en telefon på DBA. Min gamle gik i stykker i et brutalt fald mod gulvet, og ved at købe en brugt på DBA, sparer jeg både penge og verdens ressourcer for at skulle producere en ny telefon.
  • Aftensmaden i denne uge har i høj grad bestået af redefinerede rester. Mandag spiste vi frikadeller og grønkålssalat fra mormors fødselsdag i weekenden, sammen med gen-bagt græskar fra middagen søndag aften. Fyldet fra den bagte græskar blev til taquitos om onsdagen, hvor jeg var alene hjemme.
  • 1,5 liter fløde fra Den Sjove Kvickly (total 11 kr) bliver lige nu forvandlet til mascarpone i køleskabet. Nu ved jeg præcis hvad der er i den (fløde og citron) og jeg kan lave en tiramisu-lagkage til familiefødselsdag på søndag uden at bruge 90 kr på mascarpone i store mængder plastikemballage.
  • Jeg har lagt skocremen ud i entréen, så jeg husker at give mine vinterstøvler en omgang lige så snart de trænger (eller lidt før endda).
  • Jeg er næsten færdig med en hjemmestrikket barselsgave af garn fra lageret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *